€7,50 korting op Pink Floyd Project – The Wall 40 Years

Pink Floyd

Op vrijdag 31 januari 2020 om 20.00 uur kunt u met korting naar de voorstelling Pink Floyd Project NL – The Wall 40 Years . Met uw lezerspassie ontvangt u nu € 7,50 korting op deze voorstelling. U betaalt geen € 37,50 , maar nog maar € 30,00 per ticket.

Theatershow
In deze spectaculaire theatershow wordt het legendarische dubbelalbum van Pink Floyd integraal uitgevoerd, ondersteund met vele projecties en een uitdagend decor. ’The Wall 40 Years’ is een grootse, twee uur durende voorstelling, muzikaal gebaseerd op de live concerten die Pink Floyd in 1980 en 1981 gaf, gemaakt en uitgevoerd door een van Neerlands meest gewaardeerde tributebands. Verwacht in deze show nieuwe beelden, geïnspireerd op de teksten op het album, inclusief verwijzingen naar de huidige actualiteit.

Pink Floyds magnum opus ‘The Wall’, met teksten geschreven door Roger Waters, is een rockopera die zijn gelijke niet kent. Van het album zijn wereldwijd bijna twintig miljoen exemplaren verkocht. De liveshow van ‘The Wall’ kende destijds een grootse aanpak, die in de popmuziek geen gelijke had en die u nu terug kunt zien in ‘The Wall 40 Years’. Nog nooit eerder zag u zoiets dergelijks in het Nederlandse theater!

Met Kidsrights kinderkoor, groot decor, bijzondere projecties én quadrafonisch geluid.

Locatie
LET OP: De voorstelling is verplaatst naar het Schaffelaartheater en vindt NIET plaats in de midden Nederland hallen.

Reserveren:
Stuur een mail naar: kassa@schaffelaartheater.nl met uw gegevens en uw abonneenummer.
Aanbieding geldt niet op reeds gekochte kaarten. 

Schaffelaartheater Barneveld
Theaterplein 1, Barneveld

Telefoon 0342-842848