Met €7,50 korting naar ‘Haal het doek maar op’

Haal het doek maar op – van Appelscha tot Zierikzee

Op woensdag 5 februari 2020 om 20.00 uur kunt u met korting naar de voorstelling  “Haal het doek maar op – van Appelscha tot Zierikzee”. Met uw lezerspassie ontvangt u nu € 7,50 korting op deze voorstelling. U betaalt geen € 32,50 , maar nog slechts€ 25,00 per ticket.

Theatershow
In Haal het doek maar op – van Appelscha tot Zierikzee staan populaire Nederlandstalige nummers uit met name de jaren zestig en zeventig centraal. Zangeres Lonneke Rimini en conferencier Rolf Molenaar ‘ontmoeten’ elkaar na lange tijd weer op een begrafenis en gaan terug in de tijd. En toch ook weer niet. In een weemoedige schets volgen we een groepje schnabbelartiesten die gezamenlijk door het land trekken, van feestzaal naar buurthuis. En uiteindelijk naar de televisiestudio’s.

We zijn getuige van de dingen die voorbij gaan, dromen die bedrog zijn, eindeloze busritten, onderlinge confrontaties, top en flop. Soms lijkt het heel even of we de personages kennen, al was het maar door de liedjes die ze brengen, want er komen meer dan veertig Nederlandstalige evergreens voorbij.

Met ‘Spiegelbeeld’, ‘Ritme van de regen’, ‘Telkens weer’, ‘Sammy’’ , ‘Sophietje’, ‘Land van Maas en Waal’, ‘Ik ben gelukkig zonder jou’, ‘Dans je de hele nacht met mij’, ‘Brandend zand’ en vele andere tophits.

Met Mariska van Kolck, Tony Neef, Julia Berendse, Willemijn van Holt, Dook van Dijck en Jordy van Loon

Reserveren:
Stuur een mail naar: kassa@schaffelaartheater.nl met uw gegevens en uw abonneenummer.

Aanbieding geldt niet op reeds gekochte kaarten. 

Schaffelaartheater Barneveld
Theaterplein 1, Barneveld

Telefoon 0342-842848