2e kop koffie gratis bij Boot koffie

Kom genieten van een heerlijke kop Boot koffie en ontvang het 2e KOPJE GRATIS

De BOOT Koffie Winkel is gelegen midden in het centrum van Baarn. De essentie van BOOT Koffie wordt in de winkel ervaren: de smaak en geur maar vooral de beleving en het geluk van ambachtelijk gebrande kwaliteitskoffie. Op verschillende manieren gezet en bereid, betovert ons team van barista’s jou met het beste dat BOOT Koffie jou te bieden heeft. Of het nu een perfect gezette espresso, een fluwelen cappuccino, de pure smaak van een excellente filter koffie of iets totaal nieuws als een cold brew is, ons team zorgt voor de perfecte koffiebeleving.

Met regelmaat roostert onze kleine koperen koffiebrander The Golden Coffee Box, waar het allemaal ooit eens mee begon. Nieuwe koffiesoorten introduceren wij met proefdagen. Soms presenteren ook de koffieboeren zelf samen met ons team hun nieuwe oogst. Een unieke mogelijkheid om de naam van de koffieboer écht te leren kennen.

Wij verkopen een zeer uitgebreid assortiment espresso en filter koffiesoorten, waaronder ook zeer kleine gelimiteerde of vintage variëteiten. Een aantal hiervan wordt ook via onze webwinkel verkocht. Bestellingen via de webshop kun jij ook in de winkel afhalen. Naast onze koffiesoorten en uitgebreid, deskundig advies van onze barista’s kun jij ook terecht voor een ruim assortiment koffiemachines en alle (noodzakelijke) artikelen om ook thuis optimaal van onze koffie te kunnen genieten.

Voorwaarden actie

Bij inlevering van deze bon krijg je het 2e kopje koffie gratis.  Geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen. Geldig t/m 19 augustus.

Adres:

BOOT Koffie Winkel
Laanstraat 49
3743 BB Baarn
Tel: +31 35 30 35 610