GRATIS KOP KOFFIE BIJ HET PLUIMVEEMUSEUM

Kom op de koffie bij het Pluimveemuseum!

Kopje koffie gratis bij jouw entreebewijs (max. 2 per Lezerspassie). Je hoeft deze aanbieding niet te bestellen, je kunt er gewoon met jouw Lezerspassie naar toe.

Nederlands Pluimveemuseum
Barneveld staat bekend als de bakermat van de Nederlandse Pluimveehouderij. En die leidende rol vervult het nog steeds. Logisch dus dat het Nederlands Pluimveemuseum daar staat.

Een uniek museum in een prachtig complex waar de geschiedenis van kip en ei op boeiende wijze wordt getoond. Verleden en heden van de pluimveehouderij lopen als een rode draad door het museum. De 20 Oudhollandse rassen in de hoendertuin en de donzige kuikens direct uit de broedmachine zijn daar onlosmakelijk mee verbonden. Voeg daarbij de kunstwerken met als thema “kip en ei” die er te bewonderen zijn, het veilinglokaal waar je zelf de koper bent, de leuke museumwinkel en niet te vergeten de speurtochten voor de kinderen, dan durven wij met trots te zeggen: leuk en leerzaam voor jong en oud!

Openingstijden
Dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
Zondag en maandag gesloten m.u.v. 2e Paasdag, 2e Pinksterdag en de maandagen in de landelijk aangegeven schoolvakanties.
Het Pluimveemuseum is geopend tot en met 30 december.

Pluimveemuseum
Hessenweg 2A
3771 RB Barneveld
tel.: 0342-400073
email: info@pluimveemuseum.nl
website: Pluimveemuseum.nl