Boekenactie Soester natuurbad en Soester uitgaansleven

De boeken Het Soester Natuurbad en Het Soester Uitgaansleven nu  €19,95,- per stuk

Uitgeverij Peles is een gezamenlijk initiatief van Peter Beijer en Lex Bergers. Het doel van de uitgeverij is boeken en artikelen te publiceren die herinneringen oproepen aan de tijd “Toen wij nog jong waren…”. Het eerste boek over het Soester Natuurbad (release 2018 – tweede druk juni 2019) werd een doorslaand succes.

Het tweede boek is gelanceerd in november 2019. De titel: Het Soester Uitgaansleven, Toen wij nog jong waren. Dit boek laat zien op welke manier Soesters hun vrije tijd gebruikten om uit te gaan. Een boek vol verhalen, persoonlijke ervaringen van Soesters en foto’s van het leven in de Molensoos, de Heksenketel, de Kluis en andere kroegen, dansscholen, toneel, carnaval, kermis, Gildefeesten, popconcerten, etc. etc.

Voorwaarden actie

Tegen inlevering van deze waardebon betaalt u slechts € 19,95 voor zowel het boek Het Soester Natuurbad (normaal € 25,65) als voor Het Soester Uitgaansleven (normaal € 26,95).  ( € 5,45 korting voor Soester Natuurbad en € 6,95 korting voor Soester Uitgaansleven). Inleveren kan in de periode t/m 31 augustus 2020.

U kunt de bon inleveren bij de volgende adressen:

  • Boekhandel Van de Ven
  • Bruna Soest
  • CIGO Peperzak
  • Cornershop Soesterberg

Online kun u het boek bestellen via www.uitgeverijpeles.nl. U krijgt het boek gratis thuisbezorgd als u in Soest of Baarn woont.