Vanaf 1 juni: 2 voor 1 bij Het Oude Ambachten & Speelgoed Museum

2 kaartjes halen, 1 betalen bij het Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Zin in een ouderwets leuk uitje? Bij het Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Terschuur (nabij Barneveld) ben je, vanaf 1 juni, welkom om kennis te maken met de ruim 160 oude ambachten, beroepen en winkeltjes. Loop bijvoorbeeld een oude smidse in, bezoek een leerlooier, een scharensliep, een slager en een schoolklasje zoals het vroeger was.

En… altijd zijn er mensen aanwezig die ambachten demonstreren. Hoe leuk is dat! Maar er is meer! Naast de oude ambachten vind je ook een indrukwekkende verzameling van oud en antiek speelgoed met ouderwetse spelletjes, poppenhuizen, rijdende treinen, Dinky Toys, antieke beren, meccanodozen en ga zo maar door!  Wil je zien hoe Barbie, dé populairste pop ter wereld, er vroeger uitzag en hoe ze gedurende tientallen jaren altijd is meegegaan met de tijd? In de expositiezaal van het museum kun je tot en met 30 december de boeiende tentoonstelling ‘Barbie & Ken, al bijna zestig jaar een setje’, bewonderen. Kijk voor meer informatie op www.ambachtenmuseum.nl.

Parkeren van je auto is gratis. Bovendien is het museum zowel binnen als buiten toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Voorwaarden actie

Op vertoon van jouw lezerspassie betaal je voor 1 persoon entree en mag de 2e persoon het museum gratis betreden. Deze actie os niet geldig i.c.m. met andere (kortings)acties, niet in geld inwisselbaar en niet geldig tijdens (school)vakanties. De actie is geldig t/m december 2020.

Let op: Vooraf telefonisch reserveren is verstandig omdat er wordt gewerkt met een tijdslot. Op deze manier kan het museum het toegestane maximaal aantal bezoekers per uur garanderen en houden ze samen met jou grip op de situatie!

Bezoekadres:

Het museum is vanaf 1 juni weer geopend voor bezoekers.
Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Rijksweg 87,
3784 LV Terschuur

Telefoon: 0342 – 46 20 60
www.ambachtenmuseum.nl